Næste arrangement i Gert Petersen Selskabet:


Venstrefløjen og sikkerhedspolitikken - synsvinkler og udfordringer
Indleder: Niels Frölich - medlem af Enhedslisten og Gert Petersen Selskabet.


Niels er bidragyder og medredaktør af antologien "Er NATO sikker?", der er udkommet på Forlaget Solidaritet for ganske nylig. Antologien kan bestilles på Forlaget Solidaritet og koster 150 kr. (for medlemmer af Solidaritet er prisen 75 kr. - den kan også købes under mødet)

Man kan som altid bidrage og deltage i mødet med fuldt udbytte med den viden og erfaring, man har. Vi vedhæfter dog antologiens indledende kapitel - se venligst nederst i denne mail.

Den danske presse har en ret snæver sort/hvid indgang til konflikten i Ukraine, og venstrefløjen er kraftigt udfordret. Formålet med mødet er derfor at brede debatten ud og få klarlagt kompleksiteten og de problemstillinger, venstrefløjen står overfor. Give flere vinkler. Konflikten er andet end Leopard Kampvogne og antiluftskyts missiler. Den rykker ved den globale magtbalance og er en potentiel klimamæssig katastrofe.
Hvor stiller andre progressive i Europa, Norden og Østeuropa sig? Den russiske befolkning? Er der et alternativ til NATO og kan FN få en rolle i denne konflikt?


Tidspunkt: Tirsdag 16. maj 2023 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 19.

Sted: Lokalerne på Blegdamsvej 24A, 2200 København N.

Del siden

Del siden